Strona domowa sojuszu na uni 54
Użytkownik
Deamon_1000 napisał(a)
kraina wina napisał(a)
Chciałbym napisac 2 słowa przed wygrana![]()
Wojne Ferajnie wypowiedzieli S_S wtedy TOP 10 Ferajna TOP 24 nastepnie na nasza strone przeszli PADALCE ( dziex chłopaki dobra z was ekipa ) wiec szanse sie minimalnie wyrownaly nastepnie The Cylons ktore w czasie wojny niestety przezylo kryzys i sie rozpadlo ( odlot chlopaki) GROM jak to GROM dolaczyl sie do wojny szukajac latwej wygranej no i tu sie zaczely schodki a mianowicie latali na bunkry ( dobra mozna przezyc ) pozniej zaczely sie wyzwiska obrazy itp. jedna jak i druga strona lekko podminowana
( to bylo najlepsze ) i w tym momencie GROM & S_S mialo przewage w % i to powalajaca razem z moim serdecznym przyjacielem z soju postanowilismy cos zrobic :> z wielka pomoca Makk Kwaka dorwalismy jednego z S_S na powrocie z EXPEDYCJI ( z EXPEDYCJI w czasie wojny LOL ) pojawil sie pierwszy % na nasza korzysc potem nasz wodz ( ktorego pozdrawiamy ) zaczal dofarmiac raz GROM raz S_S maly procent ale cos
nastepnie kolega Mainecoon dolaczyl sie do wojenki swoim % ( wielkie graty dla tego pana takich nam trzeba ) i wtedy zaczal sie przestuj GROM i S_S pewni wygranej nic nie robili za co dziekujemy ( LOL hahaha ) pewnego dnia przyuwarzylem pana Liteone na powrocie z PZ na planete ( przypominam w czasie wojny hahaha ) no i zwerbowalem kolege
Deamona aka xX PUNISHER Xx
pierwszy lot sie nie powiodl ( no i przykro ) ale dzisiaj wreszcie sie udalo co udokumentowalismy ponizej.Chyba nic nie musze dodawac, ale korzystajac z okazji chcialem pozdrowic:
[list=1]
[*]Mojego Brata Beny_1000
[*]sojuszowego dostawce deu ( on juz wie o kim mowie )
[*]Cala Ferajne
[*]Makk Kwakk'a
[*]Mainecoon'a
[*]Sillesian'a tak bo Cie polubilem
[*]Nasza gwiazdke sojuszowa. Smutna nie badz juz Smutna
[*]Kraina Wina za wszystkie nasze wspolne loty
[*]El sumo ( gdyby nie on nadal bym pewnie siedzial w G_P )
[*]caly soj G_P a w szczegolnosci Magisie
[*]no i ogolnie wszystkich bez wyjatku
[/list=1]
Obrońcy szczere :gszo: chocby za zachowanie02-18 06:25:17 liteon1975 [x:xxx:x] Brak tematu Odpowiedzi
Gratuluję ataku mam nadzieję tylko że będzie rogal z tegojestem pewien ze nie byla to cala Twoja flota :>
Agresorom wojennym graty Panowie naprawde bardzo mila wojenka oby wiecej takich ale tym razem na wyzszym poziomie kultury osobistej naszej jak i waszejStarcie z 02-18 06:43:02 następujących flot:
Agresor xX PUNISHER Xx [Ferajna] (x;xxx;xx)
Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
Flota:
D.transp. 100
L.myśliw. 725
C.mysliw. 3
Krazownik 1
O.wojenny. 405
Panc. 35
Niszcz. 10
Agresor kraina wina [Ferajna] (x;xxx;xx)
Flota:
L.myśliw. 3.968
O.wojenny. 763
Panc. 703
Obrońca liteon1975 [GROM] (x;xxx;xx)
Flota:
M.transp. 310
D.transp. 200
Krazownik 199
O.wojenny. 372
Recykler 103
So.szpieg. 153
St.kolon. 1
Panc. 100
Niszcz. 18
Sat.slon. 157
Obrona:
Wyrz.rak 185
L.laser 195
Gauss 8
Jon 100
Plazma 6
M.powloka 1
D.powloka 1
...po 4 rundach:
Agresor xX PUNISHER Xx [Ferajna] (x;xxx;xx)
Flota:
D.transp. 75 -25
L.myśliw. 540 -185
C.mysliw. 3
Krazownik 1
O.wojenny. 404 -1
Panc. 35
Niszcz. 10
Agresor kraina wina [Ferajna] (x;xxx;xx)
Flota:
L.myśliw. 2.968 -1.000
O.wojenny. 759 -4
Panc. 702 -1
Obrońca liteon1975 [GROM] (x;xxx;xx)
Zniszczony!
Agresor wygrał bitwę!
Przejął 572.281 metalu, 393.124 kryształu, 1.037.847 deuteru.
Agresor stracił łącznie 5.410.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 45.018.000 jednostek.
Na tych współrzędnych znajduje się teraz 9.486.000 metalu i 4.874.400 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca wynosi 143.6%
Z czego 16.23% z floty agresora, a 127.37% z floty obrońcy.
Bilans agresora (M: 6.098.281, K: 3.817.524, D: 1.022.847).
Bilans obrońcy (M: -28.074.750, K: -15.151.250, D: -2.521.300).
*Przy założeniu że agresor zebrał cały złom.
02-18 06:43:06 Flota Zbiórka szczątków z pola zniszczeń
800 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 16.000.000. Na polu zniszczeń znajduje się 9.486.000 jednostek metalu i 4.880.700 jednostek kryształu. Flota odzyskała 9.486.000 jednostek metalu i 4.880.700 jednostek kryształu.
"Nikt nie planuje przegrywać, ale przegrywa ten kto nie planuje"
I pamiętaj Goście , "żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam..."
KLIK
i robisz co chcesz
Administrator
ja to najebka i padłem jak kawka a wielkie GRATY dla damiana ja nie wytrzymałem jesteś kozak kurwa starzeje się już nie to zdrowie już szron na głowie ..... ehhh... damian masz odemnie duuuużżżżżżżżże bro jutro bede na mokotowie
Pięknie panowie, wreszcie się udało
WIELKIE GRATY
Szkoda że w piątek Shinigami wziął urlop bo już mieliśmy go z Alim zezłomować w weekend i wcześniej by się wojenka skończyła
Dzięki za pozdro
ZATAŃCZ TAK Goście
no panowie szkrzynka browca dla was:D wielkie gratki
pięknie to zrobiliście:)
wojenka wygrana w końcu można kolonie pokasować i znowu za eko sie wziąć
PS. Beny i Deamon co wy macie w sygnach bo przez chwilkę nie wiedziałem o co chodzi....
Administrator
zapomniałeś kolego o śmieciarkach
02-18 06:43:06 Flota Zbiórka szczątków z pola zniszczeń
800 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 16.000.000. Na polu zniszczeń znajduje się 9.486.000 jednostek metalu i 4.880.700 jednostek kryształu. Flota odzyskała 9.486.000 jednostek metalu i 4.880.700 jednostek kryształu.
daliśmy im łupnia
Gratulacje Ferajna! Bóg jest z nami!!! Dziękuję wszystkim za udział w wojnie i za każdą kroplę potu i krwi, którą ta wojna z Was wytoczyła.
Szczególne podziękowania oczywiście kieruję w stronę zwycięskiego duetu: xX Punisher Xx & kraina wina. To Wy wygraliście tę wojnę.
Oczywiście nie mogą Was ominąć nagrody, niech każdy wie, że jeśli jest zdolny do poświęcenia dla Sojuszu - to Sojusz również jest zdolny poświęcić się dla Niego i to w trójnasób!!! A więc do rzeczy:
Nagroda dla kraina wina:
Krainie wina przekazuję naczelne dowództwo nad Chłopcami z Ferajny, oczywiście wraz ze statusem założyciela.
Nagroda dla xX PUNISHER Xx:
xX PUNISHEROWI Xx przekazuję swoje konto (El Sumo) - TOP85 w punktacji i TOP27 pod względem floty (przed urlopem TOP18) - niewiele
masz do nadrobienia;-) oczywiście wraz z natychmiastowym awansem na stopień admiralski - do czego zobowiązuję nowego naczelnika.
Myślę, że w ten sposób duet ten opanuje 8 galaktykę i Ferajna znacznie szybciej urośnie w siłę;-)
Nagrody dla wszystkich pozostałych członków Ferajny:
PRÓBY MOONOWE!!!!!!!!!!
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na gg w godzinach wieczornych!
Jeszcze raz dziękuję w imieniu całej Ferajny, postaram się w miarę możliwości aktywnie wspierać Was w dalszym rozwoju wykorzystując swoje dotychczasowe kanały dyplomatyczne.
GOOD LUCK!!!
Użytkownik
Dziękuje za wyróżnienie - Deamon1000
El Sumo życze powodzenia w rl życiu
Krainie wina i xX PUNISHER`OWI Xx gratulacje ze piekne rw i za awans
Oczywiście wielkie dzięki za wprowadzenie mnie do WAS postaram się zrobić jak najwięcej dla SOJUSZU
Mam nadzieje że razem opanujemy tą 8 gale
Wracam już do zdrowia i jestem po egzaminach więc teraz może jakieś rw się trafi bo nowa flotka czeka na pierwsze poważne zadanie
Ostatnio edytowany przez Makk Kwakk (2008-02-19 19:55:35)
Administrator
szkodas ze kończysz gre czyżby nowa samica??? no i sezon sie niebawem zaczyna trzeba karte opłacic i na rybki kolego